0

Kaunter Media Sosial Usahawan Kraf @ PKK 2012

Posted by Asmah on 1:30 PM in ,



Sempena Promosi Kerja Kahwin 2012 yang sedang berlangsung di Kompleks Kraf Kuala Lumpur dari 20 Jun - 2 Julai 2012, Unit  Pembangunan Sistem dan Pangkalan Data BTM telah membuka kaunter media sosial sebagai alternatif untuk membantu usahawan-usahawan kraf membuka akaun facebook, twitter dan juga emel untuk membantu mereka membuat pemasaran produk-produk kraf menggunakan rangkaian media sosial.

Petugas-petugas dari bahagian IT akan bergilir-gilir bertugas di kaunter sepanjang promosi ini berlangsung. Bagi yang ingin mendapatkan keterangan lanjut..kunjungi kami di kaunter media sosial. Kami sedia membantu anda :)

*live update dari kaunter :)

Links to this post
0

Outing ke Bagan Lalang

Posted by Asmah on 11:05 AM in
Pada sabtu yang lepas, warga IT telah mengadakan family day di Bagan Lalang. Kami menyewa di sebuah homestay disana . oleh kerana dah lama sangat kami tidak beraktiviti..so kami decide untuk amik homestay sebagai port buat bbq..

Oleh kerana ni adalah family day, pada yang berkeluarga..masing-masing datang dengan keluarga masing-masing..memang meriah dengan makanan dan orang-orangnya.
Antara menu yang ade..kambing bakar, ayam bakar, sosej, crabstik, mashed potato,bihun, buah-buahan, jajan dan air sarsi
kambing dan hadiah lucky draw disponsor oleh bos..tenkiu bos...

Jom layan gambar

pembakar kambing..hehe

40 kg daging kambing

antara yang hadir


kanak-kanak bermain riang..pastu gaduh..hehe

pn zurina tengah buat keje sambil pose

lucky draw..lucky draw!!

masak ke makan tuh



yummsss


en sham dan famili

antara anak2 warga IT





Links to this post
0

Mesyuarat Bahagian

Posted by Asmah on 12:28 PM in ,
Satu mesyuarat bahagian telah diadakan pagi tadi, bermula jam 9.30 pagi. Tempatnya kat bilik stor kitorg je..kali terakhir mesyuarat bahagian ialah pada 24 april yang lalu. Mesyuarat membincangkan isu-isu berbangkit dan isu-isu semasa termasuk perancangan family day IT..yeaa..dimana..tungguuuu

Mesyuarat berakhir jam 10.30 pagi dengan dateline2 yang perlu disiapkan mengikut tugasan masing-masing..buat jangan tak buat yer sume



Links to this post

Copyright © 2009 Bahagian Teknologi Maklumat All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.